in januari kocht ik een colortwist bij Echtstudio en ging ik meteen haken toen ik de bestelling had ontvangen. Ik vond het patroon van South Bay Shawlette erg mooi. Dus besloot ik die te haken. En vandaag is die af. Wat een heerlijk patroon was dat om te volgen. Ook met colortwist haken ging best. Je moet goed zorgen dat je alle draadjes mee haakt. Je haakt dan op een best grote naald (4 tot 5 mm). Ik haakte met 4,5.

In februari ging ik met mijn haakoma’s naar Echtstudio. In principe was het doel om een colortwist te kopen. Helaas was de aanbod die dag zeer beperkt. Er kwamen wat teleurstellend tweets naar echtstudio. En met onderhandelen kwamen wij uit op gratis verzendkosten. Het kon eenmalig, dus 1 van de haakoma’s nam het op zich en via haar bestelde ik nog een colortwist. Helaas moet ik wachten tot ik haar weer zie, tot die tijd kan ik lekker rond zoeken naar een nieuwe sjaal patroon.

Dus tot dan ga ik lekker genieten van mijn eigen gehaakte sjaal!

Categorien: Haken

Een reactie tot nu toe.

  1. Elise schreef:

    Prachtig ! Mooie kleuren ook !

Laat een reactie achter