Vorig jaar werd een nieuwe cal georgansiseerd. Dit keer met scheepjes cotton 8. Ik kocht een pakket en begon met goeie moed wekelijks 6 vierkanten haken. Al gauw liep ik achter en vond 6 best veel. Ook de kleuren begonnen tegen te staan. Dus legde ik het opzij.

In december besloot ik weer aan te beginnen maar dan met de kleurtjes die ik mooi vind. Het werd ook niet van het merk scheepjes. Ik ging haken met Annell Cotton 8. En ik kreeg er plezier in. Afgelopen woensdag haakte ik de laatste 6 vierkanten. 60 in totaal!

Donderdag had ik de vierkanten op de grond gelegd, wilde eerst de kleurtjes door elkaar, maar kwam eigenlijk niet mooi uit. Dus besloot ik de kleurtjes bij elkaar te houden. En begon ik alles aan elkaar te haken. Zaterdagmiddag ronde ik dat af. Toen moest er nog een rand komen. Eerst besloot ik de draadjes weg te werken, waar ik achteraf gezien blij mee was.

Bij Candy-addict.org vond ik een mooie rand die ik wel kon gebruiken, dus zaterdagavond begonnen en gisteravond was die dan eindelijk af. Maar was al donker om foto’s te maken. Vandaag laat ik dat dan met trots zien. Ben er erg blij mee!

In principe haakte ik met het aantal wol die ook origineel werd verteld. 2 bollen per kleur en de rand 4 bollen. En dat klopte wel met de wol die ik had gebruikt.

Benodigdheden:
Per kleur 2 bol
Wit 4 bollen
Haaknaald 3.0 mm
Patroon: Winkieflash.nl

Categorien: Haken

Een reactie tot nu toe.

  1. Tamara schreef:

    jeeetje wat gaaf !!!stoer zeg dat hij nu helemaal af is. Ik zou ook bere trots zijn. !! echt gaaf.
    ik zou idd ook de kleuren naast elkaar hebben gelaten. is idd mooier vind ik ook
    trots op je !

Laat een reactie achter