Voor het eerst in mijn hele haakleven heb ik iets getest. Een trui voor Gek op haken. Ja deze als van 4seizoenstrui. Dezelfde ontwerperster had dit keer een druppeltrui ontworpen. Vanwege de druppels op de trui haha.

Ik vond het best spannend, want je moest voor een bepaalde datum weer inleveren. En kritisch zijn. Je kon het haken met de garen van Zeeman (Elsa) of met Scheepjes Softfun. Ik deed met Softfun. Vond het alleen lastig met welke kleur ik wilde haken. Maar het is gelukt. Het patroon is vanaf januari te koop bij gek op haken.

Ik vond het erg leuk om te doen. Ook omdat het achteraf gezien geen fouten waren in de testpatroon. Het haakte lekker weg. Wel had ik bij de eerste keer niet goed gelezen. En had ik de toeren opgeschreven hoe ik het haakte. Bleek dat ik druppels alleen aan de voorkant haakte. Terwijl die ook aan de achterkant moest. Heb deze versie maar opgeslagen. Wie weet maak ik er nog eentje met alleen druppels aan de voorkant haha. Ik heb alleen maar wat aanmerkingen genoteerd, met name in de werkwijze. Verder had ik weinig te melden over het patroon.

Ik was achteraf toch iets te vroeg gestopt met het haken van de lijf en de mouwen. Deze mogen de volgende keer toch wel wat langer haha. Al met al heb ik met veel plezier gehaakt.

Categorien: Haken

Laat een reactie achter