Ik deed mee aan de Queen cal. 6 weken lang een gedeelte van het patroon online. Het is gehaakt met mozaïek methode. Ontzettend leuk om te doen. Alleen maar vasten en stokjes. Soms goed opletten wat je haakt. Maar het patroon bestaat alleen maar uit diamanten. Ik deed de small versie. En ben daar achteraf blij mee. Hierdoor kon ik met plezier haken. Ik merk dat ik met grote dekens toch snel af haakt. Eerste weken kan ik nog volgen, maar al gauw ligt het dan ongebruikt in de doos en doe ik er niets meer mee voorlopig. Je kon kiezen uit 3 delen: simpel, traditionele en avontuur. Ik heb eigenlijk van alles wat gebruikt. Als je goed kijkt weet je wanneer je een ander soort diamant kan gebruiken. Ook besloot ik in 2 kleuren te haken. Wit voor de lijnen zeg maar en roze voor de achtergrond. Het patroon koop je bij Ravelry.

Ik wil eigenlijk nog een small deken gaan haken, maar dan in zwart en een gekleurde draad als lijnen. Maar eerste andere projecten afmaken. Binnenkort heb ik een sprei af en ben nu al een beetje trots op. Maar hierover later meer.

Categorien: Haken

Laat een reactie achter