Op Pinterest zag ik een leuk dekentje. Kijk hier voor meer informatie. En besloot die te haken. Ik had 42 vierkantjes nodig. Stuk minder dan van mijn vorige blog 😉

Ik besloot te haken met Drops Loves You #7 en met haaknaald 4mm. Elke 4de en 7de toer eindige op wit. Ik was bijna klaar met de rand, maar kwam 1 bolletje wit te kort. Ik zag op wolplein.nl dat het niet meer leverbaar was 🙁 Besloot te vragen op twitter en kreeg antwoord dat ze nog 1 bolletje hadden. Ik zocht contact met de klantenservice, die dat bolletje even online hebben gezet. Uiteraard heb ik nog wat anders bij besteld anders werd het een heel duur bolletje haha.

Wat haakt dat Drops Loves You #7 toch lekker weg. Als ik voldoende wol had, dan had ik binnen paar dagen dat dekentje af. Ik heb 6 kleuren gebruikt: 2 rood, 2 blauw, 2 groen, 2 lichtroze, 2 roze en 6 wit. Van de 2 bolletjes heb ik wel ongeveer 1,5 bolletjes per kleur gebruikt. Op de wit na. Daar heb ik 5,5 bolletjes voor gebruikt.

Categorien: Haken

Laat een reactie achter