3 jaar terug vroeg een collega of ik een deken voor haar wilde haken. Ik heb ja gezegd en ben gaan rond kijken op internet naar een leuke patroon. Eigenlijk wilde ik het simpel houden. Ik kwam terecht bij Echtstudio. In die tijd werd een haakster in zonnetje gezet. Zo ook deze vrouw. Zij haakte een granny square deken van ruim 2 bij 2 meter. Ik dacht meteen dit wordt hem!

Kleurtjes gekocht en de schema uitgeprint wat op de site staat en dan haken maar. Viel best vies tegen, ik had niet altijd zin in. Heb ook regelmatig weg gedaan om na maanden weer even mee bezig te zijn. Gelukkig had mijn collega erg veel geduld. Enkel keertje vroeg ze hoe het er voor staat, maar voor de rest niet. Blij mee, want eigenlijk hou ik niet van haken met tijdsdruk. Moet tenslotte wel leuk blijven, haken 🙂

Ergens eind vorig jaar had ik eindelijk 144(!) vierkanten gehaakt. Meteen op de grond gelegd en gekeken hoe ik het hebben wilde. Maar toen ging de doos met stapeltjes weer naar zolder. Tot mei dit jaar. Ik vond een idee om de vierkanten makkelijk aan elkaar te haken en toen had ik de smaak te pakken. Nadat dat klaar was ben ik begonnen met de rand haken en vorige week donderdag was het dan ook eindelijk af.

Vrijdag wat foto’s gemaakt en geappt naar collega. Mooi prijsje geregeld en vanaf vandaag is het in haar bezit. Het was leuk om te doen, maar om het weer voor een ander te haken? Moet ik echt goed over nadenken. Nu ga ik voor een ander collega wat haken. Een Snelle Jelle, raceautootje, van Christel Krukkert.

Categorien: Haken, Opdracht

2 Reacties tot nu toe.

  1. Saar schreef:

    Echt klasse dat je hem toch nog hebt afgemaakt. Hij is prachtig!

  2. Lief meisje schreef:

    Hij is wel erg leuk geworden.

Laat een reactie achter