Ergens in juli kreeg ik een berichtje van Made by Jori of ik weer wat wilde testen. Dit wilde ik wel. Ik kreeg alvast door welk en hoeveel garen ik nodig zou hebben voor dit project. Echter moest ik tot eind augustus wachten op het patroon. Want ook Jori heeft natuurlijk recht op vakantie haha.

En ja hoor, de weken vlogen voorbij en voor ik het wist lag het patroon in de mailbox. Ik vond het op deze manier erg fijn. Zo had ik de garen al in huis en kon ik direct starten met haken. Vaak is het andersom, dan wil je graag beginnen maar heb je de garen nog niet.

Jori had weer een mooie uitdaging gemaakt van de kledingstuk. Een tuniek dit keer. Jori haar ontwerpen zijn altijd duidelijk uitgelegd. Waardoor ik met plezier voor haar test. Verder is er op Instagram een groepschat waardoor je daar ook vragen kunt stellen en je vooruitgang kan laten zien.

Het is gehaakt met Scheepjes Organicon, haaknaald 4.0

Dit patroon is binnenkort te koop op Raverly.

Categorien: Haken

Laat een reactie achter