Begin juli heb ik bekend gemaakt op mijn werk dat ik hun ga verlaten. Ik heb namelijk een andere baan gevonden. Dit vonden ze reuze jammer, maar blij voor mij. Per 1 september start ik bij mijn nieuwe baan. Afgelopen zondag was mijn laatste werkochtendje. Vrijdag kreeg ik al een leuke afscheid van cliënten en collega’s.

Afgelopen zondag heb ik dus mijn afscheidcadeautjes gegeven aan mijn collega’s. Ik heb dus 2 mandjes gekocht bij de Action en voor elk collega een zakje gehaakt, deze heb ik hier gevonden. Met daarin drop, hartjes en toffee. Met een toepasselijke tekst erbij maakte dat af. Ideetjes heb ik van Pinterest. En die heb ik samengevoegd. Ik ben gauw nadat ik het bekend had gemaakt begonnen met haken. Ik moest er 26 haken. Per dag 2 gedaan. 2 of 3 dagen niets gedaan. Vorig weekend was mijn haakgedeelte klaar. Stiekem wel blij mee, vroeg mij soms echt af waar ik aan begonnen was. Maar gelukkig was het simpel haakpatroontje, dus haakte wel lekker door.

Categorien: Haken

Laat een reactie achter