Yeah, ik heb voor het eerst 2 truien gehaakt. Het wordt ook wel 4 seizoenentrui genoemd, omdat je de mouwen op 4 verschillende manieren kan haken: lente, zomer, herfst of winter. Ik koos voor de winterversie en de zomerversie. Ik heb Rico Essentials Cotton dk, kleur olive grey en roze gebruikt. Deze is te koop bij wolplein. Heerlijk dun, glanzend garen van 100% katoen. Het haakte lekker weg. Je haakt van boven naar beneden, dus je begint bij de hals. Tijdens het haken van de wintertrui, had ik een nieuw trui al in mijn hoofd. Wilde graag de zomerversie maken, maar dan een beetje aangepast.

Ik besloot te starten met de boordsteek bij de hals en wilde de mouwen aanpassen. Origineel is het met een picotje. Ik wilde dit met schelpjes doen. Het patroon is prima te volgen, duidelijke uitleg en foto’s. Het is te koop bij Gek op haken.

Categorien: Haken

Laat een reactie achter