Al een tijdje wilde ik een poging doen om Engels patronen kunnen lezen. Elke keer haakte ik af. Tot 7 mei. Toen waagde ik er echt aan. Ik vond een lief klein schaapje patroon in het Engels en zo op het eerste oog moet het te doen zijn. Ik pakte mijn vertalingsschema erbij en ging lekker haken. En lekker haken ging ook echt lekker. Ik merkte dat ik het fijn vond om te lezen hoeveel steken ik moet eindigen. Bijv.. 2 v in elke v (12) Dat tussenhaakjes vind ik dus erg fijn! Omdat het dan niet veel afwijkt van het Nederlandse patronen. En hier is dan het schaapje en ben ook super trots op mijzelf. Inmiddels ben ik een pony aan het haken aan de hand van een Engels patroon 🙂

Categorien: Haken

Een reactie tot nu toe.

  1. Kelly schreef:

    Wow wat een mooie site ^.^ en prachtige creaties van jou.

Laat een reactie achter