Zaterdag 8 maart was het dan zover: een dagje naar Alphen a/d Rijn, Echtstudio. Een winkel waar je wol kan kopen.

Er is sinds januari een hype ontstaan onder de haakers. Via Facebook kon je je aanmelden om iedere week 2 tot 4 toeren te haken en dan heb je bijna aan het einde van het jaar een deken. Deze deken is al in het Engels, maar er zijn 2 vrouwen die het patroon met toestemming hebben vertaald. Uiteraard kan je dan via de Engelse patroon gewoon door haken. Of eigen toeren aan toevoegen.

Nu hebben deze 2 vrouwen zaterdag 8 maart uitgeroepen tot landelijke haakdag. Gezellig met een clubje ergens in Nederland gaan haken met je deken en gezellig kletsen.

Ik ging naar Echtstudio omdat er 2 meiden die ik al ken daar ook heen gingen. Namelijk Riz & Saar. Zij konden dan weer 3 vrouwen die er ook heen gingen en uiteindelijk waren wij met zijn zessen. Riz, Saar, Kirsten, Sas en haar moeder.

En het was gezellig, wij zaten in het magazijn en je keek je ogen uit naar dat wol wat er lag. Maar ook in de winkel zelf. Uiteraard kon ik niet met legen handen thuis komen en heb ik wat wol meegenomen. Ik besloot om nog een deken te haken maar dan ook af en toe totaal andere toeren erbij.

Meiden, ik vond het gezellig. Wie weet tot de volgende keer!

Categorien: Haken

2 Reacties tot nu toe.

  1. Lifeislikeapie schreef:

    Lijkt me een gezellig uitje te zijn geweest.

  2. Saskia schreef:

    Het was erg leuk! En dat magazijn was gróót!!
    Het blijft een luilekkerland daar 🙂

Laat een reactie achter