Ik brei eigenlijk zelden. Ik ken de basis steken en daar blijft het bij. Totdat ik bij Wolplein droomdeken 2.0 zag. Deze deken heeft ook een brei versie en ik wilde daar wel aan wagen.

De droomdeken is een paar jaar terug ontstaan. Dan in een haakversie. Dit jaar was er weer een haakversie en de breiversie is erbij gekomen. Ik besloot er aan te wagen. Bijna alles besteld wat nodig was en zo begon ik eind september te breien. Ik was op slag verliefd op het wol wat er bij hoort. Heerlijk warm en zacht. Het breide daarom ook heerlijk weg. Ik heb hier veel plezier aan gehad. Onder andere nopjes, kabelsteek, ruiten en wafelsteek kwamen voorbij. Ook zijn de filmpjes die erbij horen voor mij erg duidelijk. Ik hoop stiekem dat volgend jaar Droomdeken 3.0 uit komt en dan ook in breiversie. Reken maar dat ik dan weer mee doet!

Ik ben daarom weer begonnen te breien met deze deken, maar dan in een ander kleur.

Categorien: Breien

Laat een reactie achter