Op 16 januari ben ik begonnen aan een wereldreis, een borduurproject uit Amerika. Elke maand kreeg ik een land om te borduren. Wat ik onwijs leuk vind. En vandaag is er een einde gekomen aan de wereldreis. Wat heb ik genoten. Soms liep ik achter, had ik even opgespaard zodat ik in mijn vakantie kon borduren. Helaas kwam ik er niet aan toe. Even was de motivatie weg. Maar heb ik mijn herpakt en kon ik weer elke maand wachten op een nieuw land.

Er is voor volgend jaar weer een project dat weer een jaar gaat. Ik doe er nu niet aan mee, vond het leuk om een keertje mee te maken. Heb nog meer borduurprojectjes liggen die ik eerst af wil maken voordat ik een nieuwe start.

Benieuwd naar mijn wereldreis? Hieronder kan je het zien, ben zelf benieuwd of jij 12 landen herkent? Laat het mij maar weten, vind ik leuk.

Categorien: Borduren

Een reactie tot nu toe.

  1. Nina Hobbysite schreef:

    Wat een mooi borduurwerk. Knap dat je het zo netjes op tijd af hebt.

Laat een reactie achter