Ik was begin augustus in de winkel van Pipoos en liep tegen een borduurwerk aan waar ik op slag verliefd werd. Deze moet ik hebben. Mijn 2 vriendinnetjes die mee waren zeiden meer als geintje bedoeld dat ik een jaar kreeg om deze te maken. Ik hou namelijk niet van tijdsdruk. Wil met plezier kunnen handwerken. 

Ik schreef 09-08-2015 op papier van mijn telpatroon. Vind ik altijd leuk om te weten wanneer ik mee begonnen bent en als het af is dat ik dan kan zien hoelang ik mee bezig bent geweest.

En toen kon het echte werk beginnen, wat heb ik een plezier van gehad. Ik deed elke keer kleine stukjes borduren en maakte geregeld foto’s van om op Instagram te zetten. Zodat mijn volgers het ook konden volgen. Vaak plaatste ik om de dag. En dan kon ik zien dat ik ook best hard ging. Ik kreeg vertrouwen dat het sowieso dit jaar wel af zou zijn. Maar dat ik het in nog geen 2 maanden deed, had ik nooit gedacht. Wel heb ik besloten om geen strikje bij te doen, vind het zo veel leuker.

Bekijk hieronder mijn collage hoe Bambi is ontstaan.

Categorien: Borduren

Een reactie tot nu toe.

 1. Francis schreef:

  Hoi Diana

  Wat een schattig hertje.

  Heb je het patroontje nog?

  Zou je dat met me willen delen?

  Groetjes Francis

Laat een reactie achter